Teimme koirien kanssa pitkän lenkin. Meri -  Rastilasta Mellunmäkeen ja takaisin. Näimme matkan varrella paljon koiria. Näimme pari Göötti pötkylää matkan varrella. Se oli vain jotenkin niin huvittavaa, kun näkee Göötin, kun tädilläni on yksi Hilma Göötti, joka tekee kaiken laisia temppuja. Siinä tilanteessa alkoi vain miettimään niitä temppuja ja kuinka huvittavia koiria Göötit ovat. Onni jäi katsomaan Gööttejä olisiko siellä Hilma hulmuri leikkikamuksi. Tässä hieman kuvia lenkiltä.

Onni ja Herkules eivät oikein jaksaneet poseerata.

Sitten molemmat jäivät ihmettelemään keppiä.

Ilmeet kertovat selvästi näin, että “ Hei älä jaksa ottaa kuvia”

Lenkin korvasi Onnin jutulla. Eli kun otin taskusta namin. Niin Onni työnsi Herkulesta poispäin, että tämä ei saisi. Siitä vasta nauruun repesin! Oli jotenkin niin huvittavaa. Ja Onnin ilme kun se työntää Herkulesta poispäin. Jotenkin niin huvittava “Herkules menetpäs pois tästä kiveltä. Ei täällä mitään “namia” jaeta”

Tässä toinen kuva mikä nauratti niin paljon! Molemmilla on sellaiset enkeli ilmeet. “Antaisitko meille namia”

Herkules innostu jo rannalla leikkimään Onnin kanssa, mutta en voinut päästää Onnia irti, ettei tämä olisi sitten mennyt toisten koirien luo tai ihmisten. Mutta sitten kun mentiin sellaiseen paikkaa missä ei mene ihmisiä tai koiria paljon niin silloin päästin Onnin irti. Ja silloin vasta koirat innostuivat leikkimään ja paljon.

Onni jäi kiven taakse piiloon. Ja tarkkailemaan mistä voisi pinkaista karkuun Herkulesta.

Sitten Onni lähti jahtaamaan Herkulesta. Yleensä se on toisten päin.

Sitten tuo Onnin  loikka jonkun 5cm puun oksan yli on varmaa vähän liioiteltu…

Ei ole enää kauan, kun on joulu. Ja ensimmäinen luukku avataan joulukalenterista. Luntakin satoi eilen melkein koko päivän.

Lumiset ja parhaimmat hauvat

Tässä tältä kertaa.